De moeilijkste beslissing van je leven maken  

Volgens de CDC waren er in 2015 meer dan ongeveer 638.000 legale abortussen in de Verenigde Staten. Het werkelijke abortuscijfer in de Verenigde Staten was ongeveer 11,8 abortussen per 1.000 vrouwen in de leeftijd van ongeveer 15 tot 44 jaar. Een abortus wordt gedefinieerd als een vrouw die besluit om haar zwangerschap te beëindigen met behulp van verschillende methoden, zoals de medische abortuspil of een chirurgische methode van abortus. Meestal kan een abortus worden uitgevoerd tot 24 weken zwangerschap, maar er zijn enkele gevallen waarin een abortus kan worden uitgevoerd na 27 weken, wat een late abortus wordt genoemd. Veel vrouwen kunnen worden geconfronteerd om te beslissen of ze al dan niet een abortus zullen ondergaan. Er zijn veel verschillende factoren waardoor ze moeite hebben om een ​​duidelijke en strikte beslissing te nemen. Soms zijn er vrouwen die in hun leven zeer moeilijke situaties tegenkomen, waarbij ze al van tevoren bevestigen dat ze niet voor het kind zullen kunnen zorgen op de manier waarop een kind op de juiste manier verzorgd zou moeten worden. Het is belangrijk dat alle zwangere vrouwen zwangerschapscounseling krijgen voordat ze besluiten om door te gaan met afbreken.

Volgens Wikipedia ontdekten onderzoeken die in 2013 werden uitgevoerd dat er veel gemeenschappelijke redenen waren waarom vrouwen een abortus wilden, zoals: gedwongen om kinderen alleen op te voeden, of depressief, drugs gebruiken, in een gewelddadige relatie, toegang tot gezondheidszorg , jong en onervaren. Bevallen van een kind is een hele grote verandering in het leven. Voor veel vrouwen kunnen ze zich bedreigd voelen, zich bang voelen en zich zelfs fysiek ziek voelen omdat ze niet in staat zijn om met de verandering om te gaan. Er zijn ook enkele vrouwen die geen financiële middelen hebben om zichzelf en een kind te onderhouden. De beslissing die een vrouw zal nemen, zal haar en haar kind de rest van haar leven beïnvloeden. Als u iemand bent die op dit moment zwanger is en niet zeker weet wat u wilt doen, wilt u proberen ervoor te zorgen dat u een professional kunt raadplegen voor hulp. Er zijn veel professionals die u in de juiste richting kunnen helpen. Houd in gedachten dat deze professionals je niet vertellen wat je moet doen, maar ze helpen je om je situatie te analyseren om de juiste beslissing te nemen.

Er zijn veel faciliteiten die gratis en goedkope zwangerschapstherapie aanbieden. U wilt eerst online wat onderzoek doen. Door online onderzoek uit te voeren, kunt u op zoek gaan naar diensten waarin u geïnteresseerd bent en kunt u voorkomen dat de aanwezige faciliteiten naar u kunnen verhuizen. U kunt online zoeken naar de volgende termen: ongewenst zwanger.

Omgaan met een onverwachte zwangerschap kan moeilijk zijn. Er is zoveel te overwegen voordat u de juiste beslissing neemt. U wilt zoveel tijd nemen als nodig is om uw opties grondig te onderzoeken en na te denken over de toekomstige gevolgen van uw beslissing.